شفیعی درباره تشکیل قرارگاه حمل و نقل و ترافیک در تهران با حضور زاکانی، اظهار کرد: تشکیل این قرارگاه درخواست ما از شهردار تهران بود که وی نیز پذیرفت؛ موضوع از این قرار است که برنامههای کلان توسعه حمل و نقل عمومی و حمل و نقل پاک، موضوعات فرابخشی هستند و مشارکت سایر دستگاههای اجرایی کشور در اجرا را میطلبند.
وی ادامه داد: با توجه به عقبماندگی جدی که در زیرساختهای مختلف حمل و نقل عمومی اتفاق افتاده لازم است سرعت و هماهنگی ویژهای در کارهای مربوط به این موضوعات داشته باشیم چراکه با این روال عادی اداری و غیره کار معمولا با آن سرعتی که به دنبال آن هستیم و اقدامات تحولی که مد نظر داریم، اتفاق نمیافتد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران تصریح کرد: تجربهای که در تشکیل قرارگاهها وجود دارد بر این اساس است که در جلساتی همه عوامل ذیربط یک موضوع خاص دور هم جمع میشوند، تمام مشکلات حل و فصل و هماهنگی و برنامهریزیهای لازم انجام میشود؛ در جلسات آینده نیز مصوباتی که در حوزه هماهنگی بین بخشی اتفاق افتاده مورد پیگیری قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: نخستین جلسه قرارگاه حمل و نقل و ترافیک با این چارچوب کلی و با مروری بر برنامهها، قوانین و عوامل مختلفی که در موضوعات مربوط به حمل و نقل عمومی و هوای پاک با ما همکار هستند، برگزار شد. زاکانی دستور داد لیستی از پروژههایی که مربوط به توسعه این حوزه است تهیه کنیم که در همین جلسه 70 الی 80 درصد پروژهها لیست شد.
شفیعی با اشاره به اینکه در جلسه نخست قرارگاه که امروز تشکیل شد مدیران عامل همه شرکتها و سازمانهای ذیربط در شهرداری، نماینده وزارت کشور و مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی شهرهای کشور هم حضور داشتتند، گفت: در این جلسه بازخورد خیلی خوبی در تعامل با اتحادیه اتوبوسرانی شهرهای کشور داشتیم؛ گزارشی از قراردادهایی که وزارت کشور در تأمین ناوگان اتوبوسرانی دنبال میکند، ارائه شد و هماهنگیهایی صورت گرفت تا سهم شهر تهران حداکثری در نظر گرفته شود و در اولویت زمانبندی تحویل قرار بگیرد.
وی ادامه داد: موضوعات جزئی، قراردادها و موضوعات فنی مربوط به نوع اتوبوسها، سوخت و تأمین آنها نیز در این جلسه بررسی و مقرر شد در جلسات آینده بسته به آنچه قرار است به عنوان موضوع محوری بررسی شود، عوامل ذیربط دعوت شوند تا با تعامل و سرعت بیشتری کارها را دنبال کنیم
#ايران
#ترافيك